Aluminiumkonstruktioner

Hos Mawi har vi gennem mere end 25 år løst opgaver til industrien med et bredt udvalg af aluminiumkonstruktioner, der kan udføres i alle tænkelige dimensioner. Vi har kompetente medarbejdere med stor faglig ekspertise, hvor deres håndværksmæssige kunnen sikrer kvaliteten af det arbejde, vi udfører.

Fordele ved vores aluminiumkonstruktioner

Stabilitet, styrke og lethed er karakteristiske træk for aluminium. Materialets egenskaber giver derfor stor fleksibilitet, når det kommer til udførelsen af konstruktionen. Materialet er kendetegnet ved at være et dyrere alternativ til blandt andet stål, men når man vælger at bruge aluminium i sin konstruktion, går man ikke på kompromis med hverken holdbarhed eller ydeevne. Endnu en fordel ved aluminium er, at man har muligheden for at anodisere og male overfladen. Det kan man gøre for at sikre at konstruktionen er modstandsdygtig overfor alt slags vind og vejr, så den ikke ruster og på den måde forbedres korrosionsbestandigheden.

TIG og MIG svejseprocesser

Hos Mawi har vi mange typer af opgaver, som naturligvis overholder gældende lovgivning og leveres efter CE-mærkning. Vi udfører både store og små aluminiumkonstruktioner ved hjælp af TIG og MIG processer. Brugen af TIG og MIG teknologierne er især gavnlige for virksomheder, der vægter præcisering og kvalitet højt til udarbejdelse af deres emner. Derfor anvender vi TIG-svejsning, som bruges på emner, hvor svejsningens udseende er vigtig. Det stiller særlige krav til nøjagtigheden i svejsningen, og er på flere parametre mere teknisk i udførelsen. Til forarbejdningen af andre aluminiumsprofiler kan MIG-svejsning anvendes, da denne teknologi specielt egner sig til fleksible opgaver i forhold til antal og størrelser af materialet. Alt efter hvilken type opgave, du skal have udført, vil det være forskelligt, hvilken type svejsning der passer til. Vi har tidligere løst opgaver med blandt andet gribehoveder for robotter, gangbroer, skærme, alu-rørsvejs og fodplader for hydrauliske støtteben med mere.

aluminiumkon

Et gensidigt samarbejde

Vores arbejde er styrket af indgående knowhow og erfaring, som sikrer kvaliteten af vores konstruktioner. Vi sætter altid kunden i første række og fremstiller efter kundens ønsker og specifikationer. Hvis du eller din virksomhed har brug for rådgivning, tager vi gerne en dialog omkring din komplette løsning. Hos os får du et gensidigt samarbejde, der er præget af teknisk forståelse og som udføres af vores kompetente medarbejdere. Det gør, at vi altid er klædt på til alle typer opgaver i aluminium til enhver industri. Vi sørger altid for at kvalitetssikre vores konstruktion og leverer som naturlighed til den aftalte tid og pris.

Lad os tage en snak

Har du brug for sparring og rådgivning omkring vores aluminiumkonstruktioner, så er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til en dialog om, hvordan din næste løsning i aluminium skal konstrueres. Uanset hvilke spørgsmål eller ønsker du måtte have til en løsning hos os, har vi den nødvendige ekspertise på området.

Du kan tage kontakt til os på Tlf. +45 86930699 eller via e-mail mads@mawi.dk for at få mere information omkring vores arbejde og løsninger.