CNC drejning

Hos MAWI Stål og Rustfri tilbyder vi alt inden for CNC drejning. En spåntagende bearbejdningsproces, som kan fremstille både komplekse komponenter, men også emner af mere simpel karakter. Når dine emner fremstilles på de nyeste maskiner inden for CNC drejning, er du med til at sikre en optimering af din produktion og dermed din virksomhed som helhed. Hos Mawi drejer vi emner i en række forskellige materialer og tilbyder drejning af forskellig art, så vi står altid klar til at hjælpe dig med netop dine drejeopgaver. 

Hvad er CNC drejning?

CNC står for Computer Numerical Control og betyder, at man ved hjælp af en computer programmerer en drejebænk og dermed kan fremstille komplekse dele i stort set alle typer emner. Programmeringen sker på en måde, hvorpå tegninger bliver konverteret til tal, som sikrer en bearbejdning på drejebænken af meget høj præcision. Denne teknologi fjerner tilmed risikoen for menneskelige fejl, da al drejning er automatiseret. Det vil sige, at med det helt rette udstyr kan du effektivisere hele din produktion samt optimere arbejdsmiljøet ved blandt andet at fjerne tunge løft for medarbejderne.

 

En spåntagende bearbejdning

Ved en spåntagende bearbejdningsproces fjernes dele af et emne ved hjælp af et skærende værktøj, som i dette tilfælde med CNC drejning er et drejeskær. Hos MAWI tilbyder vi forskellige former for CNC drejning, der alle anvendes til forskellige typer drejede emner og formgivning.

Vi tilbyder langdrejning, profildrejning og konusdrejning, hvilket alle er processer, hvor der skæres langs emnets akse. De tre forskellige metoder giver alle et unikt resultat. Derudover tilbyder vi plandrejning, hvor der skæres for enden af emnet, og gevinddrejning, hvor der bruges et skærehoved til at skære et gevind på et andet emne. Alle disse metoder fungerer med forskellige materialer. Hos MAWI arbejder vi i mange forskellige materialer, som blandt andet indbefatter stål, herunder rustfrit og hærdet stål, aluminium, messing, plast og kobber.

Med alle disse muligheder for CNC drejning og materialevalg står vi altid klar til at møde netop dine behov til din næste opgave.

 

 

Kontakt os for yderligere information om CNC drejning

Står du og leder efter nogen, som kan varetage CNC drejningen af dine emner? Hos MAWI har vi et stort knowhow inden for drejede emner både i små og store serier, og vi står klar til at være totalleverandør til dit næste projekt. Ønsker du at høre nærmere, eller har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os eller komme forbi værkstedet på Sofienlystvej 5, 8340 Malling til en uforpligtende snak.

CNC drejning