Stålkonstruktioner til industrien

Hos MAWI er vi specialister i stålkonstruktioner. Vores kompetenceområder dækker både opgaver med sort og rustfrit stål. Vi løser opgaver med bærende fundamenter, rammer, stativer, maskinopbygning, altaner, trapper, butiksinventar og meget mere. Vi har gennemgående teknisk forståelse og leverer altid et solidt og godt produkt til vores kunder.

Fordele ved vores stålkonstruktioner

Anvendelsen af stål er en fordel i mange konstruktioner, da materialet er stærkt samtidig med, at det er nemt at forme. Stål kan samles præcist og på mange måder – derfor er der et hav af designmuligheder. Det skaber nye muligheder for dig som kunde. Endnu en fordel er, at levetiden er lang på stål, og det er nemt at vedligeholde.

Mange års erfaring og knowhow

Vores erfaring og ekspertise ved stålkonstruktioner gør, at vi altid er klædt på til alle typer af projekter inden for området. Vi fremstiller efter kundens specifikationer og ønsker, men har du eller din virksomhed brug for sparring, går vi meget gerne i dialog og kommer med råd til en løsning. Vi har naturligvis svejsecertifikater, og derfor kan I være sikre på, at arbejdet er udført korrekt. Vores produktion af stålkonstruktioner overholder gældende lovgivning og leveres efter CE-mærket.

En stålkontruktion

Derfor skal du indgå et samarbejde

Hos MAWI har vi stort fokus på kvaliteten af vores arbejde og sætter altid kunden i første række. Du eller din virksomhed får et gensidigt samarbejde med en dybdegående proces i tæt dialog efter behov. Vi sørger for at kvalitetssikre vores konstruktion uanset materiale og har derfor et stort antal af tilfredse kunder. Vi tilbyder ekspertise inden for design, dokumentation, fremstilling og montering. Med garanti kommer vores stålkonstruktioner i den rette tid og pris – det er faktisk vores force.

hejhej

Kontakt os i dag for stålkonstruktioner

Hvis du eller din virksomhed vil høre mere eller mangler rådgivning til din næste stålkonstruktion, står vores dygtige og kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig. Vi yder altid vores bedste for at imødekomme næsten umulige opgaver. Vores mål er at skabe glade og tilfredse kunder, og derfor lægger vi os altid i selen for at indfri kunders ønsker.

Kontakt os for at høre mere om stålkonstruktioner på telefon 86930699 eller via e-mail mads@mawi.dk