Laserskæring

Hos MAWI råder vi over en moderne maskinpark. Vi prioriterer at være opdaterede inden for vores felt, så vi hele tiden kan følge med udviklingen på markedet. Derfor har vi også det nyeste udstyr inden for laserskæring. Vi skærer i stort set alle materialer lige fra plast, aluminium, jern, rustfrit stål, messing og kobber. Vi tilbyder at fremstille emner i både enkelt- og serieproduktion i selv komplicerede former og mål.

Kompetent samarbejdspartner inden for laserskæring

MAWI har mange års erfaring og knowhow inden for laserskæring. Derfor har vi ansat et hold af specialister inden for feltet. Vores dygtige fagpersonale står klar til at modtage alle typer af opgaver – uanset kompleksitet. Der er endnu ikke en opgave, de ikke har set og løst til UG. Når du har et ønske til laserskårne emner, så sørger vi for kvalitet i slutproduktet og korte leveringstider. Samtidig leverer vi altid til aftalt pris. For os er det – kvalitet, kort leveringstid og fair pris – en del af kerneværdierne i virksomheden.

Vores maskiner til skæring med laser

Vores maskiner er af den nyeste teknologi og kan derfor skære efter nøjagtighed med lav varmepåvirkning og høj skærehastighed. Præcisionen er med ±0,01 mm nøjagtighed. Skarpe hjørner og komplekse geometrier er derfor intet problem. Vi skærer i materialetykkelse mellem 0,05 til 20 mm, og med et pladeformat på maksimalt 1500 x 3000 mm.

Hvad er laserskæring?

Laserskæring er en termisk skæreproces. En laser skærer i en plade ved hjælp af en automatiseret CNC maskine. Laserskæreren skærer derfor til præcision, og produktion af diverse emner har aldrig været hurtigere. Idet laserskæreren er automatiseret, kan den i meget af processen arbejde ubemandet. Det frigiver arbejdskraft, og gør løsningen billigere. Laserskæren bliver programmeret ved hjælp af en fil, der er dannet ud fra en tegning over det ønskede slutprodukt. Laserskæring kan bruges til mange forskellige materialer, herunder plast, aluminium, jern, rustfrit stål, messing og kobber.

Kontakt MAWI i dag

Hvis du har brug for laserskæring af et eller flere emner af stål, metal eller noget tredje, så tøv ikke med at give os et kald eller sende os en mail. Vores erfarne fagfolk sidder klar med råd og vejledning til lige netop dit projekt. Hos MAWI tror vi på, at den gode kundeoplevelse er et fundament for vores virksomhed, og derfor gør vi os umage med at hjælpe dig i mål. Kontakt os allerede i dag på telefon 8693 0699 eller e-mail mads@mawi.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Laserskæring
Arbejde i forbindelse med laserskæring