CNC maskiner

Hos Mawi Stål og Rustfri ApS har vi et bredt udvalg af CNC maskiner. Det betyder, at vi kan tilbyde en række forskellige bearbejdninger ved hjælp af CNC-teknologien, der sikrer kvalitetsprodukter samtidig med, at den sørger for at optimere arbejdsprocesserne ved hjælp af automatisering. Vi har derfor maskiner, der kan løse din næste opgave i træ, plast eller metal, uanset hvor kompleks den er.

CNC teknologi

CNC er en forkortelse for Computer(ized) Numerical(ly) Control(led). Det er en up to date teknologi, der har muliggjort, at en computer ud fra programmering og software mere effektivt kan fremstille komplekse, ensartede emner. Maskinerne kan bearbejde og løse mange forskellige opgaver, og CNC-teknologien sikrer et kvalitetsresultat på meget kortere tid modsat manuel bearbejdning. Teknologien muliggør altså en klar forbedring af arbejdsprocesserne, og kan anvendes til at udarbejde alt fra maskinkomponenter til træpaneler, dørudskæringer og møbler og meget mere.

CNC fræsning

En CNC fræser kan fremstille emner med plane og krumme overflader i træ, plast og metal. Maskinen kan håndtere et væld af forskellige pladetykkelser, og dens CNC-teknologi sikrer en optimeret bearbejdning, hvilket gør det muligt at producere emner i høj kvalitet i alt fra mindre til større serier. Vores CNC fræsere kan med garanti klare din næste opgave.

CNC drejning

Hos Mawi Stål og Rustfri tilbyder vi også CNC drejning. Denne maskine kan håndtere materialerne stål, plast og metal – og også her kan der leveres rigtig mange forskellige løsninger. Uanset om du skal have drejet en prototype eller serier af emner, står vi klar. Er du i tvivl, om drejning er den rette løsning for dig? Tøv ikke med at kontakte os, så står vi klar til at rådgive dig i mål med den rette bearbejdning.

Vores CNC maskine

Find den rette CNC maskine

Hos Mawi Stål og Rustfri Aps står vi klar med kompetent rådgivning, så du kan finde den helt rigtige forarbejdning inden for CNC, der passer til lige netop dit behov. Vi kan håndtere mange forskellige materialer i vores bearbejdningscenter, så uanset om du står overfor en mindre eller større opgave, kan vi hjælpe dig. Vi er både leveringsdygtige og en attraktiv samarbejdspartner med meget erfaring. Vi har dygtige medarbejdere, de nødvendige maskiner og værktøjer, og står klar til at løse din opgave ved hjælp af den helt rigtige CNC maskine. Kontakt os i dag for en løsning i høj kvalitet.