CNC fræsning

CNC står for Computer Numerical Control, hvilket refererer til den højteknologiske og moderne måde, hvor man ved hjælp af en computer kan fremstille forskellige, komplekse emner i bl.a. metal, aluminium og plast. Computeren hjælper med at konvertere tegninger til tal, som sikrer at, maskinen styres med høj præcision. Det betyder, at CNC fræsning fremstiller emner med plane eller krumme overflader, og kan ved hjælp af stor præcision skabe forskellige dele i højeste kvalitet. Hos Mawi Stål og Rustfri er vi specialister inden for CNC fræsning.

Fræsning klarer stort set alle typer af opgaver

CNC bearbejdningherunder CNC fræsning, hjælper med at gøre alt det hårde arbejde nemmere. Fordelene ved CNC fræsning er, at man får effektiviseret og optimeret produktionen, hvilket resulterer i kortere leveringstider. En CNC fræser reducerer fejlene, og fremstillingen af emner har aldrig været nemmere. Hvis du skal bruge den samme tegning til andre projekter, så er det gemt i computerens harddisk og er nem at tilgå.

Hvordan fungerer fremstilling og bearbejdning med CNC fræsning?

Fræsning er en bearbejdningsproces inden for spåntagning. Denne fræser fjerner materiale fra et emne ved hjælp af forskellige skærende værktøjer. Selve maskinen skærer mellem x-, y og z-akserne, men det er muligt at få en 5 akset maskine, der benytter sig af roterende værktøjer, hvis man fremstiller mere komplekse dele. Dertil giver computeren den største præcision – en præcision som man kun kan få ved brug af denne.

 

CNC fræsning optimerer dine processer

Vi tilbyder en CNC fræser der fremstiller emner ud fra forskellige dimensioner. Hertil kan det bruges på en række forskellige materialer,  uanset om det er metal, aluminium eller plast.

Gennem vores produktionsmetoder gør vi det muligt producere emner samtidig med, at det er omkostningseffektivt. Dertil reducerer vi produktionstiden ved at hjælpe med produktionstegninger (CAD), hvor vi tager højde for fræserens begrænsninger, så vi skaber det mest optimale resultat.

CNC fræsning hos MAWI

En professionel samarbejdspartner til

Hvis du har behov for bearbejdning af forskellige typer af materialer, så har vi mange års erfaring og teknisk viden, så vi kan give dig den helt rigtige rådgivning. Vi har en moderne maskinpark, som kan hjælpe dig ud fra, hvad der er bedst for lige netop den opgave, som du skal have løst. Vi har stor erfaring med CNC fræsning, og vi tilbyder vores erfaring inden for faget og faglige ekspertise til konkurrencedygtige priser.

Interesseret i at høre mere eller har du brug for hjælp til et projekt? Kontakt os her