Bygningsstål

Står du og skal i gang med et byggeri? Hos Mawi Stål og Rustfrit står vi klar til at hjælpe dig. Som førende eksperter inden for bygningsstål kan vi med stolthed sige, at vi kan levere skræddersyede løsninger af alle typer til dit byggeri. Vi har mange års erfaring, og alt vores arbejde drejer sig om dine krav og behov.

Hvad kan vi tilføre til dit byggeri?

Hvis du mangler stål til dit byggeri, kan vi, uanset hvilken industri din virksomhed befinder sig i, hjælpe dig. Stål er et materiale, der er nemt at forme, som giver god mulighed for præcisionsarbejde med et væld af anvendelsesmuligheder. Vi hjælper dig med forskellige stålkonstruktioner, der udføres ud fra dine egne ønsker. Det kan både være alt fra bjælker eller søjler i forbindelse med konstruktioner af f.eks. altaner, trapper, cykelskure eller til landbrug, men også andre stålkonstruktioner ud fra specifikke opgaver – der er et hav af designmuligheder.

Vi er en fleksibel leverandør, der tilbyder mange former for bygningsstål – store som små. Det er kun det bedste, der er godt nok, og vi går aldrig på kompromis med kvalitet. Vi kan både tage udgangspunkt i etablering af stålkonstruktioner, men også eksisterende konstruktioner, der skal renoveres.

EU-certificeret bygningsstål

Hos Mawi Stål og Rustfri går vi meget op i kvaliteten af vores arbejde med bygningsstål og derfor tilbyder vi EN1090-1:2009+A1:2011 bygningsstål. Det at vores bygningsstål er EN1090-1:2009+A1:2011 betyder, at vores arbejde med stålkonstruktioner er udført efter lovkravene og følger alle gældende regler. Derfor er vi din garanti for en professionel og sikker løsning.

Altan lavet af stål fra Mawi

Professionelt udført arbejde

Hos Mawi Stål & Rustfri har vi arbejdet med bygningsstål og stålkonstruktioner i mange år og er derfor vant til at håndtere alle aspekter af stålarbejde til bygninger inklusiv kvalitetsstyring. For os er det vigtigt, at vi leverer et professionelt resultat, og vi er først færdige med samarbejdet, når du er tilfreds.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du skal bruge certificeret hjælp eller blot rådgivning omkring bygningsstål og stålkonstruktioner til en specifik opgave. Vi kan altid kontaktes på telefon +45 86 93 06 99 eller på e-mail mads@mawi.dk.