Pladebearbejdning

Pladebearbejdning er en af spidskompetencerne hos MAWI Stål og Rustfri ApS, og vi klarer alle former for pladebearbejdning i rustfrit stål, aluminium og sort stål. Vi råder over en højteknologisk maskinpark, og vi kan derfor tilbyde en stabil og effektiv partner inden for pladebearbejdning.

Bearbejdning med stor omhu

Hos MAWI Stål og Rustfri ApS kan vi håndtere alle typer af pladebearbejdning – lige fra laserskæring til kantbukning og svejsning. Vi fremstiller alt efter kundespecifikke emner – fra større serier til enkelte dele, så du som kunde ingen begrænsninger har. Vores setup har fokus på fleksibilitet og hurtig omstilling, så det passer nøjagtigt til den opgave, der ønskes udført af vores kunder. Vi vægter vores kunders behov højt og går meget op i et tæt samarbejde, da vi ved, at det giver det bedste slutresultat. På den måde er vi altid klædt på til at levere et godt resultat – uanset opgavens omfang og karakter udfører vi din bearbejdning med afsæt i ekspertise til en konkurrencedygtig pris.

Arbejde med pladebukning

Pladebearbejdning i høj kvalitet

Har du små eller store serier, der skal bearbejdes, kan du trygt henvende dig til MAWI Stål og Rustfri ApS. Vi tilbyder en række processer til den danske industri, som skal sikrer kvaliteten af det endelige slutprodukt. I pladebearbejdningen udfører vi også de sidste elementer i emnet, som for eksempel optræk af huller eller gevindskæring i pladen. Det er her, at vi tilføjer de sidste detaljer, så du får præcis det produkt, du har ønsket. Vi er vant til mangeartede og vanskelige opgaver og for at kunne give en ensartet og høj kvalitet, arbejdes der med moderne maskiner til blandt andet valsning, bukning og stansning. Det er en naturlig afslutnning og når emnet forlader pladelaserskæreren, skal det bukkes og bearbejdes til sin endelige form, og det er netop det sidste punktum, vi sørger for i pladebearbejdningen.

Kontakt os for mere information

Hos MAWI Stål og Rustfri ApS har vi mange års erfaring og teknisk viden til at kunne give den helt rigtige rådgivning inden for din næste pladebearbejdning. Vi tilbyder derfor vores kunder den helt rigtige løsning og du kan altid tage kontakt til os på Tlf. +45 86930699 eller via e-mail mads@mawi.dk. Med andre ord vil vi sikre en løsning, der tager afsæt i dine behov og ønsker gennem et tæt samarbejde.