Pladebukning

Hos Mawi Stål og Rustfrit råder vi over en moderne maskinpark, der kan klare mange opgaver for dig. En af disse opgaver er pladebukning, nærmere sagt kantbukning, hvor vi er specialister og som vi har brede kompetencer inden for. Det kræver gode maskiner og dygtigt håndværk, og hos Mawi Stål og Rustfri kan vi stå inde for begge dele. Vi udfører professionel kantbukning ud fra dine egne ønsker, og vi har mange års erfaring, der sikrer, at vi kan tilbyde den mest optimale løsning.

CNC-bukning af emner med den nyeste teknologi

CNC-bukning bruges til at forme og bukke plader i forskellige materialer ved hjælp af en computer. Denne computer bliver programmeret ud fra tegninger, der gør, at fremstillingen af emner bliver lavet med en ekstrem nøjagtighed. Det kan være plader af forskellige former for metal som f.eks. rustfrit stål, aluminium og kobber. I og med at det er lavet via en computer, så er det med til at skabe uanede mængder af muligheder for fremstillingen af emner.

Vi tilbyder pladebukning med den nyeste teknologi, hvor maskinen udfører arbejdet med ekstremt høj gentagelsesnøjagtighed og kan arbejde helt ned til en nøjagtighed på +/- 0,25 grader, der dermed sikrer høj kvalitet. Det betyder også, at man stort set kan eliminere en af de største problemer ved bukning, som er tilbagefjedring, der sker i takt med materialets geometriske ændring.

Passer til mange forskellige brancher

Arbejdet med pladebukning kan resultere i mange forskellige emner i forskellige materialer. Det betyder, at selve den bearbejdning som materialet får, kan ende ud i mange forskellige resultater ud fra dine ønsker. Maskinen arbejder med en nøjagtig præcision, og denne del af pladebearbejdning kan bruges til mange forskellige ting ud fra de krav, som du selv stiller. Det kan derfor benyttes i mange forskellige brancher ud fra forskellige ønsker og krav til det færdige resultat. Vi tilbyder et bredt udvalg af løsninger – uanset hvem du er eller hvilken branche, du befinder dig i.

Mange års erfaring med pladebukning gør forskellen

Hos Mawi Stål og Rustfrit har vi mange års erfaring med pladebearbejdning – og især bukning. Vi er klar på enhver specialopgave, som du måtte have, der altid løses i et tæt samarbejde, hvor vi hele tiden står klar til at indgå i en dialog. Vi er først tilfredse, når du er – og vi står klar til at hjælpe med vores ekspertise til dit projekt.

Har du et projekt, som du skal bruge rådgivning eller hjælp til? Så tøv ikke med at kontakte os til en uforpligtende samtale, hvor vi står til rådighed på telefon +45 86 93 06 99 eller på e-mail mads@mawi.dk. Ellers er du altid velkommen til at besøge os på Sofienlystvej 5, 8340 Malling.