Skæring i stål, rustfri og aluminium

Hos MAWI Stål og Rustfri er vi specialister inden for laserskæring af stål, rustfri og aluminium. Det er den mest anvendte metode til udskæring af emner i mange forskellige størrelser, og vi har mulighed for at arbejde meget præcist og detaljeret med vores moderne maskinpark, så vi kan få alle dine og din virksomheds behov og krav med i processen.

Den komplekse teknologi giver ensartet kvalitet i laserskåret emner

Laserskæring er en teknolog i rivende udvikling, og det er den mest fleksible metode til udskæring af emner. Laserskæring sker ved, at en laserstråle skærer igennem en plade med en CNC-styret maskine. Det er en kompleks teknologi, hvor laserskæreren bliver programmeret direkte ud fra en tegning, i form af en digital fil, og dermed udfører arbejdet. Det betyder, at man automatiserer arbejdet i stedet for at bruge manuel arbejdskraft. På den måde eliminerer man menneskelige fejl, og det færdige resultat vil blive lavet ned til mindste detalje.

Vi udfører alt laserskæring i almindeligt stål, rustfrit stål og aluminium

Vores maskiner er af den nyeste teknologi og med høj effekt, hvilket betyder, vi har derfor mulighed for at udføre laserskæring med høj skærehastighed og i høj kvalitet. Det er muligt at skære i forskellige typer af materialer, herunder mange ikke-metalliske materialer, men det er ikke alle, der er lige velegnede til det. Vi har en passion for laserskæring inden for rustfri stål, almindeligt stål og aluminium, men vores maskiner kan altid omstilles efter, hvilket materiale der skal bruges og hvilke krav, der er.

Mawi arbejder med mange elementer

En pålidelig leverandør

Hos Mawi Stål og Rustfri vil du møde og arbejde sammen med specialister inden for feltet. Vi har mange års erfaring med skæring i rustfrit stål og aluminium, og vi tager altid udgangspunkt i kundes behov. Vores arbejde bliver udført i tæt dialog, så du og din virksomhed hele tiden er inde over arbejdet.

Kontakt os

Hvis du har brug for hjælp til udskæring af emner, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har kompetente medarbejdere, der udfører alle former for laserskæring, og de er altid klar til at rådgive dig, hvis du skulle have spørgsmål.

Vi kan kontaktes på tlf.: 86 93 06 99 eller på E-mail mads@mawi.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.